"Gelecek Vizyonu ve Gayrimenkul Sektörü" Konulu Seminer Yapıldı

Yükseokulumuzda 06.12.2018 tarihinde saat 13:00’de “Gelecek Vizyonu ve Gayrimenkul Sektörü” konulu bir seminer düzenlenmiş olup, kariyer koçu, eğitmen ve aynı zamanda Circle Gelişim Akademisi'nin kurucu ve ortaklarından Sn.Uzay Nazlı ile Emlak ve Emlak Yönetimi Programı öğrencileri biraraya gelmiştir. Seminerde gayrimenkul sektörünün ekonomi içerisindeki yeri, geçmişten bugüne değişen yapısı, kurumsallaşma yönünde yaşanan gelişmeler, Emlak Müşavirliği yasasının getirdikleri, pazarlama tekniklerinde teknoloji kullanımının önemi, girişimci iş modeli ve gayrimenkul sektöründe istihdam olanakları tartışılmıştır. Öğrencilere hayattaki hedefleri doğrultusunda yol haritası çizen Sn.Uzay Nazlı’ya Toptan ve Perakende Satış Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Cansu Şarkaya İçellioğlu tarafından teşekkür belgesi sunulmuştur.