Sigorta Tatbikatçıları Derneğinden Plaket

60.ıncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Sigorta Tatbikatçıları Derneği, sigorta sektörüne nitelikli eleman yetiştirilmesi konusunda sağladığı destek nedeniyle Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yöneticilerimize teşekkür plaketi sundu.

Günümüzden 60 yıl önce sigortacılık mesleğine gönül veren sigortacılar tarafından kurulan Sigorta Tatbikatçıları Derneği, sektörün en eski Sivil Toplum Kuruluşu olarak ulusal ve uluslararası faaliyetlerine devam etmektedir.
Milli Reasürans Konferans Salonunda 29 Kasım 2018 akşamı düzenlenen kutlama toplantısına sektörün her kesiminden 200’ü aşkın sigortacı katıldı.

Dernek Başkanı Fahri Altıngöz, sektörün günümüze getirilmesinde emeği geçen tüm sigortacılara teşekkürlerini ilettikten sonra sektörde 50.nci ve 30.uncu yıllarını tamamlayan sigortacılara teşekkür plaketi sundu.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa SBMYO Müdür Yardımcısı ve Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü adına Bölüm Başkanı Dr. Mine Kırbaşlı ya teşekkür plaketini Dernek Genel Sekreteri Faruk Ömrüuzak verdi. Yüksekokul müd. Yrd. ve Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğr.Gör. Erkan Arslan ile Sigortacılık alanında okulumuza değerli katkıları olan sektör temsilcilerinden; Hilmi Acınan, Faruk Ömrüuzak ,Fahri Altıngöz, Elvan Atalay ve Dr.Hakan Özcan da 60. Yıl kutlamalarına katıldılar.

Toplantı sigortacılığın son 50 yılında hizmet veren sigortacıların yer aldığı bir belgeselin izlenmesi ve ardından Şef Kamuran Akkor Korosunun verdiği muhteşem konserle sona erdi.